Press enter to see results or esc to cancel.

En ærlig sosialt avslører at «klassekampen» egentlig er mellom to klasser av arbeidere

Under er en kommentar jeg skrev på en tråd i Politisk Ungdom. Tenker den kan være interessant for flere å lese. http://goo.gl/AoBH6I

I marxistisk teori er klassekampen en konflikt mellom «de som eier produksjonsmidlene, kapitalistene, og de som står for produksjonen, arbeiderne.»Men, virkeligheten er en helt annen. Disse to korte videoene, som jeg anbefaler at du ser før du leser videre, oppsummerer det ganske godt.

Utnytter kapitalismen arbeiderne?

De egentlige effektene av fagforeninger

Min kommentar på Politisk Ungdom.

Uff.. «Sosial dumping» er enda et eksempel på hvordan sosialister setter sine egne følelser og fantasier over fornuften og virkeligheten til de sårbare.

“Kjære utlendinger som kommer hit for å jobbe. Mener dere virkelig at dere har det bedre her selv med luselønn enn i hjemlandet deres? Vel, da er dere DUMME. Dere skjønner, vi kaller dette for «sosial dumping.»

Det er et fancy ord som vi kan kaste rundt for å vise alle hvordan vi bryr oss om dere, men i virkeligheten gir vi så langt faen at hallo! Ja, fordi når dere kommer hit og er villige til å gjøre jobben vår for mindre enn oss, vel, hva faen er det VI skal gjøre da?!

Så, du skjønner, det at DERE prøver å forbedre livene deres, gjør at VI blir dumpet. Det kan vi ikke ha noe av. Men, vi kan jo ikke akkurat gå etter dere heller, for det blir det dårlig PR av, vet du. Så da går vi etter arbeidsgiveren.

Vi skriker og lager bråk om hvordan den griske arbeidsgiveren gir dere dårlig betalt. At dere har brukt deres egen fornuft og funnet ut at luselønna dere får her fortsatt er bedre enn den beste lønna dere kunne fått i hjemlandet, det er jo derfor dere er her, det gir vi faen i.

Vi syns det er utrolig morsomt når folk faller for knepet vårt. Vi har fått dem til å tro at kampen er mellom grådige arbeidsgivere og stakkars utlendinger. Haha! Noen av dem har til og med kule ord på det, som “klassekampen”. Laughing out loud, ass!

Anyways, virkeligheten er jo at kampen er mellom oss og dere. Mellom en gjeng med arbeidstakere og en annen. Teknisk sett er det ikke helt riktig. Dere er jo ikke en gjeng, det er VI som er det. Vi er en mafia, egentlig, men vi kaller oss for “fagforeninger”.

På denne måten kan vi sikre oss arbeidsplasser og ekstra godis for de som er med i gjengen, og holde utenfor dere som vil jobbe mer for mindre. Egentlig så skjønner jeg ikke at folk kjøper hele denne fiktive narrasjonen om Arbeidgiver VS Arbeidstaker. Virkeligheten er jo så åpenbart en annen!

Reelt sett så er kampen mellom eksisterende arbeiderne i bransjen som har dannet gjenger, ehem, “fagforeninger”, som tar i bruk statens voldsapparat og potensielle arbeidstakere som forsøker seg inn i bransjen, men ikke har fått lov til å bli en del av gjengen enda. Det er mellom DISSE TO partene – eksisterende arbeidstakere og potensielle arbeidstakere – kampen egentlig foregår. Det er jo så obvious… Tror du meg ikke? Her skal du få et eksempel…

Fatter’n til kompisen min, Nadeem, har kjørt taxi i åresvis. Han har alltid oppfordret Nadeem til å kjøre i helgene, da det er mye å tjene på relativt kort tid. Nadeem er ikke interessert, men vet om noen som er det. For eksempel, Ali, som sitter for tiden på gata og tigger.

Hva om jeg ga han 5000kr for å kjøpe en brukbar kjerre, som han kunne kjørt folk rundt i, og oppgradert bilen ettersom han får spart opp litt av inntekten, og når han står på egne ben, kan han betale meg tilbake? spurte Nadeem sin far.

Han lo så hardt at han grein. Joda, god plan, men den bilen kan du kaste i søpla, svarte han omsider, og fortsatte: «Du får ikke lov til å kjøre biler eldre enn så og så mange år som taxi i Norge. Det er loven det. Da må du plutselig opp i minst 50’000 kr for en lovlig taxi-bil.

Ja, og så MÅ du være tilknyttet en sentral og betale sentralavgift, og du MÅ betale for taksameter, og du MÅ ha uniform, og du MÅ legge fram depositum for løyve og bla bla bla, ja, du må bla opp ganske mye før du kan kan kjøre noen noe sted. Mellom 150’000 og 200’000 kr, faktisk, FØR du har tjent en eneste krone.

Nevnte jeg kjentmannsprøven? Her må du kunne identifisere bilder av hundrevis av gater og steder. GPS? So what? Må jo ta eksamen, uansett hvor unødvendig! Hvordan ellers skal vi holde arbeidere utenfor yrket vårt?»

Dette er et av mange eksempler, kjære utlending, på hvordan eksisterende arbeidstakere tryller fram lover og regler sammen med politikere for å undertrykke potensielle arbeidstakere. Det er jo ikke noen arbeidsgiver eller kapitalisten med 5000kr til overs som undertrykker tiggeren Ali. Nei, det er jo resten av taxisjåførene og politikerne i seng med dem, som har gjort det så grusomt vanskelig å bli taxisjåfør.

Men, trøst deg med at det er verre i USA. Ja, der må man faktisk betale mellom 10’000 og 20’000 amerikanske dollar for å skaffe seg kosmetologi lisens hvis man skal flette hår. Hæ?!, sier du. Men det er sant. Du må ha fuckings kosmetologi lisens til over hundretusen norske kroner BARE FOR Å FLETTE HÅR!!!

Og folk kaller USA for et “fritt marked.”, FOR NOEN IDIOTER. Haha…

Jaja, kjære utlending, nå tror jeg du skjønner hvordan dette spillet egentlig fungerer. Vi, de eksisterende arbeidstakerne undertrykker dere potensielle arbeidstakere med statens voldsapparat.

Vi bruker skumle begreper som sosial dumping og vi snakker om likhet og menneskeverd bare for å spille på folks følelser og få med oss folkeopinionen, og alt det kommer vi oss unna med fordi vi skylder på den grådige arbeidsgiveren. Og han er sikkert grådig han jævla arbeidsgiveren, men det er ikke han som er fienden din, det er VI, VI SOM VAR HER FØRST!!!! SÅ FUCK OFF!!

Hilsen,

En Ærlig Sosialist.”


Nadeem J. Qureshi

http://nadeem.no