Press enter to see results or esc to cancel.

Hvordan formatere teksten i Facebook status og innlegg

Jeg skriver mye på facebook, og ofte savner jeg muligheten til å gjøre dette, og dette, eller dette. Du kan allerede formatere tekst i notater, men ikke i status og innlegg. For det må du nemlig bruke «fbformat».

Fbformat er akkurat så enkel å bruke som du tror ved første øyekast. Skriv i boksen, bruk knappene for å formatere, og så er det bare kopi-pasta ut av boksen og inn i facebook. Glimrende!

Et lite problem, kanskje.

Fbformat erstatter bokstavene med unicode symboler, som forenklet sagt er formatert på forhånd. Unicode skal være godt støttet blant de fleste internettbrukere. De som mangler støtte vil se bokser og sære tegn istedet for din formaterte tekst. Fiksen er enkel.

1. Last ned og pakk ut denne fila.

http://www.gschoppe.com/projects/fbformat/includes/unicodefont.zip

2. Les readme.txt fila, hvor det står:

INSTALLATION INSTRUCTIONS: 
1) extract files 
2) right-click one .ttf file 
3) choose install 
4) repeat with other two font files 
5) reboot

Mitt inntrykk er at de færreste vil behøve å gjøre dette. Men, det kan være en idé å legge ved denne lenken nederst i de innleggene du formaterer: tiny.cc/fbfix. Da finner leseren fort frem til løsningen.

 


Nadeem J. Qureshi

http://nadeem.no