Press enter to see results or esc to cancel.

Hvordan unngå et hode full av tøys?

De fleste meninger vi alle har, meg inkludert, er gale og grunnløse. Det beste man kan gjøre for å unngå et hode full av tøys er å kun ha meninger om saker som så er viktige for oss at vi er villige til å bruke dager og uker på å sjekke, dobbeltsjekke og holde oss oppdaterte på dem.

De meningene som ikke faller innunder denne kategorien bør vi pent legge fra oss. Verken for eller imot, men “vet ikke“. Har vi ikke tid til å lese bittelitt økonomi nå og da? Vel, hva er da vitsen med å ha sterke meninger om privatisering? Har vi ikke tid til å ta et kurs i klimaproblemet? Javel, ingen sterke meninger om klimaet og klimatiltak som kan ødelegge livene til hundrevis av millioner mennesker.

Har vi ikke tid til å sette oss stadig grundigere i en sak? Da har vi ikke råd til å ha meninger om den saken. Da blir det bare tøys uansett. Dersom en avgjørelse må taes før vi rekker å undersøke saken, da er det nyttig å lene seg på eksperter, men ellers er det juks og latskap.


Nadeem J. Qureshi

http://nadeem.no